Ще провокираме у Вас неочаквани творчески възможности

"Изкуството отмива от душата прахта на ежедневието..." Някои художници изобразяват слънцето във вид на жълта точка, ние ще заставим жълтата точка да изглежда като слънце. Нека разнообразим твоето ежедневие. Довери ни се!
Raised Image

Хората са използвали изкуството като средство за общуване и изразяване още преди хиляди години. Oщe ĸaтo дeцa ниe cмe ce нacлaждaвaли eжeднeвнo нa yдoвoлcтвиeтo дa cъздaвaмe нeщo cъc cвoитe pъцe, нeзaвиcимo дaли тo мoжe дa бъдe oĸaчecтвeнo ĸaтo пpoфecиoнaлнo пpoизвeдeниe или нe. Baжнo e, чe ни e дocтaвялo щacтиe. Даваме Ви възможност да си подарите 120 минути щастие!

Raised Image

Имате удоволствието да се потопите в света на изкуството с чаша вино в ръка с добра компания. Нашето обещание към Вас в нашето артистично кътче е както за палитра от изкуства, така и за палитра от вина, на които може да се насладите докато творите. Можете да избирате от различни марки вина – бяло, червено, розе, както и небезизвестното малиново вино на Trastena.

Raised Image

Ако си мислите, че не сте човек на изкуството, посетете ни, за да Ви докажем точно обратното и да изненадаме Вас самите със собствените Ви възможности. Нашите умели и забавни художници, декоратори и творци ще провокират у Вас невиждани умения, за които дори и Вие самите не подозирате. А докато се възхищавате на собствените си творения, ще подразните небцето си с палитра от хубави вина, за да бъде щастието пълно. Каква по-хубава почивка от чаша пенливо вино, радващо окото творение, хубава музика и приятна компания?