Плащане и доставка

I. Начини на плащане:

 1. Плащане при доставка
  След като направите Вашата поръчка можете да платите дължимата сума за стоката на куриера, който ще Ви я достави.
  Цената за доставка се определя въз основа на политиката на куриерска фирма еконт за размер и тежест на пратката. Може да се запознаете подробно на www.econt.bg
  II. Гаранции
  Всички продукти , предлагани в paletteofarts.com са нови. При евентуален проблем не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0896236981 или чрез контактната форма на сайта.
  Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите:
  Съгласно ЗЗП ние от paletteofarts.com сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
 2. Данни за юридическо лице: Палитра 2019 ЕООД, ЕИК: 205684134, гр. Пловдив, жк. Тракия, бл.169
 3. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт, а инструкциите за употреба са описани на опаковката.
 4. Цената на стоките е изписана с включено ДДС на страниците за представяне на съответния продукт, като към крайната сума НЕ е добавена цената на доставка, която се начислява допълнително съответно политиката на куриерска фирма Еконт.
 5. Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ са включени в стойността на продуктите и може да проверите на адрес www.econt.bg
 6. Доставката на продуктите от електронния магазин се извършва само с куриерска фирма Еконт, с наложен платеж.
 7. Ние НЕ ИЗИСКВАМЕ АВАНСОВО плащане на стоките. Вие заплащате поръчаните продукти в момента на тяхното получаване, с което договора за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни.

Отказ от стоката:
Всяка доставка се изпраща с включен преглед при доставката и застраховка. Палитра 2019 ЕООД НЕ носи отговорност за повредена стока, която НЕ е отворена за преглед от клиента в присъствието на куриер от куриерска фирма Еконт.
Преди да поръчате продукт от нас, моля обърнете внимание, че имате право на отказ от договора в срок от 14 дни от датата на покупка. Можете да върнете закупен продукт като ни уведомите за решението си по е-мейл: info@paletteofarts.com или на телефон +359 896236981.
Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в случай, че те не са използвани и не е нарушавана цялостта на опаковката им във вида, в който е получена.
Вие като потребител носите отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да се установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране.
В случай, че продуктът е с нарушена опаковка, повреден при изпробването му или са нанесени каквито и да е други вреди без значение от тяхното естество , вие при отказ от стоката ще получите намалена пропорционално сума изчислена въз основа на крайната цена на продукта.
В случай че желаете да се възползвате от правото си на отказ от стоката вие като потребител поемате разходите за връщане на стоките по начина, които са били получени.

Shopping Cart